Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6040777, 210 6040691, 6977 010 290
picture

Είμαστε μελισσοκομική οικογένεια 4ης γενιάς.
Η εμπειρία των προγονών μας και το δικό μας μεράκι, μάς έχει βοηθήσει στο να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας

Είμαστε μελισσοκόμοι 4ης γενιάς. Ο προπάππους μας άσκουσε το επάγγελμα του μελισσοκόμου και ήταν συγχρόνως παπάς και δάσκαλος(1890 Καλαπόδιο Φθιώτιδος). Ο παππούς μας ήταν κατά κύριο επάγγελμα μελισσοκόμος και αγρότης. Ο πατέρας μας έχει σπουδάσει Κτηνίατρος με ειδικότητα στην μελισσοπαθολογια, οπού δίδασκε το μάθημα της μελισσοκομίας στην Κτηνιατρική Σχολή της Καρδίτσας. Το θέμα του Διδακτορικού του ήταν "Aντιμετώπιση των ακαρεάσεων των μελισσών με φυσικές ουσίες" παράλληλα είναι και Διευθυντής σε 5 ερευνητικά ινστιτούτα(Αγ.παράσκευη, Ναύπλιο, Χαλκιδική, Πύργο κ Καλαμάτα).


Εμείς ο ένας κατά κύριο επάγγελμα μελισσοκόμος με πτυχίο στην Μηχανολογία ο άλλος τελειόφοιτος Λυκείου κ κατά κύριο επάγγελμα μελισσοκόμος. Με το μέλι ασχολούμαστε από μικρά παιδιά οπού βοηθούσαμε τον παππού μας και τον πατέρα μας.


Ασκούμε νομαδική μελισσοκομία, έχοντας ως βάση το Καλαπόδιο Φθιώτιδος. Τα μελίσσια μας τα μεταφέρουμε κυρίως στα βουνά της Πελλοπονήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Για την παραγωγή μελιού από πεύκο τα μεταφέρουμε στην Εύβοια. Για την παραγωγή του θυμαρίσιου μελιού μεταφέρονται στην νότια Πελλοπόνησο και σε περιοχές της Φθιώτιδας.


Η εμπειρία των προγονών μας και το δικό μας μεράκι, μάς έχει βοηθήσει στο να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας.